El Concurs de Joves Mags del Festival Màgicus obre les inscripcions a la seva dotzena edició

El Concurs de Joves Mags del Festival Màgicus obre les inscripcions a la seva dotzena edició

La dotzena edició del Màgicus, Festival de Màgia Jove de Barcelona, ha obert inscripcions al Concurs de joves mags. Aquest any el certamen presenta una gran novetat amb la incorporació d’una separació per categories: d’una banda la màgia d’escena i de l’altra una nova categoria de màgia de prop. Les inscripcions romandran obertes de l’1 al 31 de juliol i es poden fer a través del web del Festival Màgicus.

El principal objectiu del Màgicus és promocionar la màgia jove i en aquest sentit el concurs ha agafat cada vegada més protagonisme. Enguany es dividirà en dos dies per poder separar les categories i el divendres 12 de novembre tindrà lloc la Màgia de prop i dissabte 13 el de Màgia d’escena. Qualsevol mag d’entre 14 i 25 anys hi pot participar i el jurat, format per professionals de la màgia i del teatre i membres de l’organització, seran els encarregats de valorar la tècnica, l’originalitat i la posada en escena. Fins al dia 31 de juliol s’han de fer arribar un vídeo, un breu currículum i tots els arxius que es puguin adjuntar al correu festivalmagicus@lluisosdegracia.cat. A final d’agost el Comitè de Selecció farà pública la llista dels seleccionats.

Després de l’èxit dels darrers anys es repetirà l’experiència de comptar amb un coach que durant l’assaig previ als concursos, ajudarà als participants a millorar petits detalls de la posada en escena. El Jurat format per persones expertes i referents de la màgia serà l’encarregat de fer la seva valoració i premiar les millors actuacions de cada categoria. Hi haurà dos premis, un per la categoria de Màgia de prop, i altre per la categoria de Màgia d’Escena.

El diumenge dia 14 és el dia en què es faran els tallers de màgia per principiants i la Masterclass per joves mags amb més de nivell . A més a més aquest any tornarà amb força la Màgia als mercats i es podran veure els conills als aparadors màgics de l’Eix Comercial.

 

Deixeu el vostre comentari