El Grup de Reflexió a l’entorn a la fe va acomiadar el curs amb l’Eucaristia de Sant Lluís

El Grup de Reflexió a l’entorn a la fe va acomiadar el curs amb l’Eucaristia de Sant Lluís

El Grup de Reflexió a l’entorn de la Fe ens ha fet arribar aquest escrit per explicar-nos com han acabat el curs: amb l’Eucaristia de Sant Lluís i amb una trobada del Grup de Diàleg Interreligiós.

En motiu de la festa de S.Lluís, el nostre Grup de Reflexió a l’entorn de la Fe  va organitzar el passat dia 18 de Juny l’Eucaristia en commemoració del nostre Patró. L’any passat no la vam poder celebrar degut al confinament i les restriccions per la pandèmia i aquest any, amb les mesures de seguretat recomanades, ho hem pogut fer.

L’Eucaristia la va celebrar en Jordi Carreter (Rector de St. Joan) i vam ser unes 20 persones . Ens va acompañar en Aru-Renald Stephen, caputxi nascut a l’India a Madurai i que viu a Barcelona ubicat a la comunitat de Pompeia. (Eixample).

De les lectures que vam fer, volem destacar un paràgraf del Evangeli de Sant Lluc i que té una aplicació  molt pràctica i actual: “Com es que veus la brossa a l’ull del teu germà i no t’adones de la biga que hi ha en el teu”.

Sovint jutgem l’altre sense conèixer les seves raons o motius per fer o deixar de fer això o allò  “No judiqueu i no sereu judicats ….”

Per mesures Covid no vam poder menjar la tradicional coca i vi dolç, però vam obsequiar-nos amb unes galetes  prèviament embolicades i amb la frase “El nostre pa de cada dia…sia: PREGÀRIA, COMPROMÍS  i  ALEGRIA”.

Com a final de curs amb el nostre Grup,  que està integrat a AUDIR- GDI Gràcia (Grup de Diàleg Interreligios), vam celebrar una jornada festiva amb berenar al pati de la Parròquia de Sant Miquel del carrer Escorial que el seu rector, en Bruno Bérche ens va cedir molt amablement. Ens vam trobar diferents grups de les Tradicions religioses existents a Gràcia i integrats a AUDIR-Gràcia: Grup Budista, Esglèsia Evangèlica del carrer Terol, Federació de Families per a la Unificació i la Pau Mundial, Església de la Scientology, Fe Bahà’í, Grup cristià catòlic de Sant Josep de la Muntanya i Quim Cervera (cristià catòlic) i Coordinador del Grup.

Es va parlar de la propera Nit de les Religions  prevista pel 18 de Setembre així com de les accions fetes i previstes pel curs vinent.

Deixeu el vostre comentari