Els tallers de Lluïsos de Gràcia tornen al setembre amb novetats!

Els tallers de Lluïsos de Gràcia tornen al setembre amb novetats!

Cada final de curs revisem i renovem l’oferta de tallers de Lluïsos de Gràcia amb propostes i millores: voleu saber quins tallers nous estem programant?

Tenim previstos nous tallers de Dibuix per a adults, Cos i dansa, Escacs, Plantes remeieres, Introducció a la joieria o Bioenergètica i respiració.

Els tallers per adults que continuen o es consoliden són: Aprenem a escoltar la música, Activitat física per a gent gran, Anglès, Història de l’Art, Restauració de mobles, Cant Coral, Defensa personal femenina (+14), Piano i llenguatge musical, Guitarra, Ioga, Música i moviment en família, Skate, Patins en línia, Teatre.

El taller de pintura aquest any es continuarà fent, però amb un canvi important: en Ramon Soler ha deixat de ser el nostre tallerista de capçalera i tenim una nova incorporació, en Joan Felipe Lindner. És dissenyador industrial, titulat per l’Escola Massana de Barcelona, on va rebre formació tècnica i artística en disciplines com l’aquarel·la i des del 2010 forma part de l’Associació d’Aquarel·listes de Catalunya. Molta sort i encerts! 

L’oferta completa de tallers amb totes les descripcions de l’activitat, horaris, preus i condicions, estarà disponible a finals de juliol al web i les inscripcions es faran a partir del setembre. Esperem que trobeu les activitats que busqueu!

Deixeu el vostre comentari