T’interessa l’acollida de joves migrants? T’agradaria ajudar a joves com el Youssef?

T’interessa l’acollida de joves migrants? T’agradaria ajudar a joves com el Youssef?

Solidary Wheel és una associació sense ànim de lucre formada principalment per dones que lluiten contra la vulneració dels drets fonamentals que es produeixen a les fronteres europees. Actualment treballen principalment a Melilla de forma presencial i s’organitzen per la creació de xarxes estables de suport i ajuda per acompanyar els joves marroquins, principalment, que surten dels centres d’acollida per a menors no acompanyats que hi ha a la ciutat de Melilla. La seva funció com a associació és acompanyar-los i acollir-los en la seva nova etapa de vida i ajudar-los amb l’hostilitat burocràtica, les dificultats idiomàtiques, les diferències culturals o el racisme institucional i social.

Ara l’associació Solidary Wheel fa una crida per buscar una casa d’acollida pel Youssef, un jove que aquest mes de juliol de 2021  farà 18 anys i arribarà a Barcelona a finals d’aquest mes de juliol. L’acolliment que necessiten és durant sis mesos o si no és possible, també es contempla una estada més curta, això també ajudaria al jove. En Youssef actualment no té xarxa a la península, per això aquesta estada d’acollida podria ser prorrogable. Durant la seva estada a Barcelona intentarà formar-se, buscar feina i tenir la documentació en ordre. Des de l’associació es farà un acompanyament constant a les famílies.

Si us interessa el projecte i voleu saber-ne més detalls podeu demanar més informació directament a info@solidarywheels.org

Deixeu el vostre comentari