Al setembre tornen les propostes de Reserva’teatre amb “Filumena Marturano”

Al setembre tornen les propostes de Reserva’teatre amb “Filumena Marturano”

No us perdeu aquesta obra dirigida per Oriol Broggi a la Biblioteca de Catalunya amb l’actriu Clara Segura i l’actor Enrico Ianniello protagonitzant el clàssic Filumena Marturano, d’Eduardo De Filippo.

Tenim una proposta a un preu molt especial per a Reserva’teatre que obrim la nova temporada 2021-22.

  • 19€ per anar-hi dissabte 11 de setembre a les 17h.
  • Les entrades s’han de comprar abans del dia 27 de juliol
  • Si teniu dubtes ens podeu escriure a reservateatre@lluisosdegracia.cat

SINOPSI
Després de 25 anys de viure mantinguda per Domenico Soriano i múltiples negatives a casar-se amb ella, Filumena decideix fingir una greu malaltia per aconseguir que al llit de morta Domenico accepti contraure matrimoni. La casa és plena de metges i veïns, i enmig d’aquest ambient fúnebre arriba el capellà per donar-li l’extremunció i s’organitza el casament. Mentrestant, una jove amant de Domenico espera ansiosament a l’habitació del costat que Filumena traspassi… Però un cop casats Filumena Marturano s’aixeca del llit fresca com una rosa, i és aquí que comença l’espectacle.

Què ha empès a Filumena a muntar tota aquesta farsa? Perquè la seva obsessió per casar-se amb Domenico? I ell perquè portava 25 anys defugint el matrimoni? Aquesta és una comèdia d’embolics, secrets i intencions capgirades. Filumena és la protagonista d’un periple de vida que l’ha conduïda a enganyar, robar i aprofitar-se de Domenico, que sempre ha nedat en la opulència. L’esclat de la seva relació amorosa esquitxa a tothom qui els envolta i fins i tot a qui encara no els envolta. Tota la veritat és bolcada sobre la taula, però ja sabem que la veritat sovint és dolorosa…

Els aires d’Itàlia d’Eduardo De Filippo tornen a La Perla 29 per parlar-nos de l’amor i la venjança, de l’instint de supervivència i la petitesa humana. Un retrat a la napolitana on l’estima es posa a prova i ens recorda que l’amor és una força que a vegades rebota en direccions oposades.

 

Què és Reserva’teatre?

Reserva’teatre va néixer el 2019 com a iniciativa per fomentar el consum d’espectacles teatrals i l’accés a la cultura de les persones que formen part de Lluïsos. La iniciativa tenia dos objectius principals: donar a conèixer propostes teatrals i culturals de proximitat i gaudir de descomptes per a grups.

La iniciativa ja ha portat a 9 grups de Lluïsos a diferents espectacles i teatres de la ciutat de Barcelona amb espectacles com, “El bon policia” al Maldà, “Canto jo i la muntanya balla“ a la Biblioteca de Catalunya o el Mago Pop al Teatre Victòria.

Els objectius, a més de donar a conèixer propostes teatrals i culturals de proximitat i gaudir de descomptes per a grups, són donar suport a la cultura que no només és segura, sinó essencial!

Si vols rebre en primícia els correus amb les ofertes i promocions de Reserva’teatre et pots inscriure a reservateatre@lluisosdegracia.cat i t’enviarem un missatge de les novetats amb antelació.

Deixeu el vostre comentari