El taller de pintura es diversifica a l’octubre tindrem: pintura en aquarel·la i dibuix

El taller de pintura es diversifica a l’octubre tindrem: pintura en aquarel·la i dibuix

El taller de pintura de Lluïsos de Gràcia incorpora un canvi important: en Ramon Soler deixa de ser tallerista, ja que ha marxat a viure fora de Barcelona. Podeu seguir-li la pista aquí: https://www.rsolerart.cat/

En substitució dels tallers del Ramon de pintura, hem incorporat dues disciplines (les inscripcions es faran a partir de l’1 de setembre):

Aquarel·la amb Joan Felipe Lindner, dissenyador industrial titulat per l’Escola Massana de Barcelona, on va rebre formació tècnica i artística en disciplines com l’aquarel·la i des del 2010 forma part de l’Associació d’Aquarel·listes de Catalunya.

Descobreix, pas a pas, l’apassionant món de l’aquarel·la. Tant per principiants o si vols perfeccionar la tècnica. Aprèn les tècniques bàsiques: el control de l’aigua, les transparències i atmosferes, espontaneïtat, síntesi i frescor. Familiaritzat amb els materials i eines. 

Tallerista: Joan Felipe Lindner

Preu:  55 € (1 dia) / 80 € (2 dies) 

Dilluns i/o dimecres, de 17.30 a 20.30h

Dibuix amb Laia Segú

A través de diverses propostes creatives educarem la mirada amb l’objectiu de descobrir què ens interessa, què destaquem de la realitat que ens envolta i crearem un imaginari propi. Seguidament, compartirem recursos plàstics i tècnics per millorar la qualitat de les nostres creacions i seguir investigant. Finalment, buscarem el propi llenguatge treballant la creació personal i finalitzarem el curs exposant les creacions que més ens agradin. En definitiva, gaudirem d’una estona de creació col·lectiva amb un acompanyament individualitzat!

Tallerista: Laia Segú

Preu:  55 € (1 dia) / 80 € (2 dies)

Dimarts i/o dijous, de 10 a 13h 

Deixeu el vostre comentari