El Virolet comença els assajos del seu tercer musical: “De qui és el bosc?”

El Virolet comença els assajos del seu tercer musical: “De qui és el bosc?”

La coral infantil El Virolet ha començat avui, dia 1 de setembre, els assajos per preparar el seu tercer musical: “De qui és el bosc?“. Després de l’èxit dels anteriors, “En zoo d’en Pitus”(2016) i “Peter Pan” (2018), tornen amb una nova proposta de producció pròpia basada en la novel·la infantil de Mercè Canela del mateix títol.

Durant 10 dies els infants i joves que s’han apuntat al Musical, un total de 46, assajaran a Lluïsos de Gràcia i a Lluïsos Teatre. L’estrena del musical es farà el cap de setmana del 10 al 12 de setembre, us informarem dels horaris i de com es poden comprar les entrades.

Ja fa uns dies que els músics van trobar-se per assajar amb l’Eva Martínez i hi va assistir el compositor, en Josep Ollé. A més de les veus dels nens i nenes, hi haurà una pianista, un contrabaixista, un clarinetista, una flautista i un percussionista. En total un equip de 14 professionals que acompanyaran aquestes joves veus en una experiència divertida i enriquidora: fer un musical!

Deixeu el vostre comentari