Reserva’teatre: us proposem anar a veure l’obra teatral “Ovelles” al Poliorama

Reserva’teatre: us proposem anar a veure l’obra teatral “Ovelles” al Poliorama

Reserva’teatre torna amb una nova per aquest setembre. Us proposem anar a veure Ovelles, de Carmen Marfà i Yago Alonso amb un repartiment format per Sara Espígul, Biel Duran, Albert Triola. Tenim a disposició 14 entrades amb descompte. No us ho perdeu!

Quan: dimecres 22 de setembre a les 20h.

Preu: 18,50€ (un 30% de descompte sobre l’entrada de Platea)

On: Teatre Poliorama

Compra aquí la teva entrada abans de dimecres 15 de setembre.

Més informació:

 De tots els animals de granja que podíem heretar, les ovelles són les que més em molen. 

– Sí, són com abraçables.

El Víctor, l’Alba i l’Arnau, tres germans de Barcelona, es troben per decidir què fer amb una insòlita herència. Però aviat s’adonaran que el que semblava un regal caigut del cel pot capgirar la seva realitat. Aferrats a unes vides que no els satisfan, s’enfrontaran a una decisió que posarà a prova la seva relació de germans.

“Ovelles” reflexiona, en clau d’humor, sobre la frustració d’una generació molt marcada per la crisi. De com fer front a la decepció i de la permanent necessitat de reinventar-nos. Perquè, realment, voler és poder?

 

Deixeu el vostre comentari