El Bàsquet Lluïsos comença la nova temporada amb 12 equips femenins

El Bàsquet Lluïsos comença la nova temporada amb 12 equips femenins

Els equips de Bàsquet Lluïsos ja fa uns dies que han començat la pretemporada i tornen a omplir la pista de l’entitat. Com a gran novetat per aquest curs volem destacar la presència de 12 equips femenins del total de 28 que té la secció – inclosa l’escoleta que és mixta. Ampliar els equips femenins era un dels objectius de la Junta de Bàsquet d’eneça que va començar el seu mandat, promocionar i potenciar el bàsquet femení.

“Fa uns anys s’havíem de fer jornades de portes obertes exclusivament per a jugadores, i ara i gràcies a la feina feta per tothom que està a la secció ens trobem que cada vegada tenim més demanda per poder formar part d’alguns dels equips” explica Laura Rafegas de la Junta de Bàsquet. Un motiu d’orgull per la secció que seguirà treballant en aquesta línia i en un nou repte: tenir més dones entrenadores.

Deixeu el vostre comentari