Presentem l’Auditoria Ambiental de Lluïsos de Gràcia: passat, present i futur sostenible!

Presentem l’Auditoria Ambiental de Lluïsos de Gràcia: passat, present i futur sostenible!

Un dels eixos de treball dels Lluïsos de Gràcia és la sostenibilitat. Des de fa molts anys, hem dut a terme diversos projectes que tenen per objectiu crear consciència i ser responsables amb el nostre entorn. L’hort urbà, la Verdinada, el Renova, l’Amagatall, en són alguns dels exemples. També hem fet diverses campanyes amb finalitats sostenibles com promoure la participació al Clean Up Challenge o instal·lar fonts d’aigua per evitar les ampolles d’un sol ús, som membres de la cooperativa Som Energia, hem dedicat un casal d’estiu a salvar el planeta i es va crear l’Equip Verd, format per socis i sòcies de l’entitat.

Per aquest motiu, per posar ordre a tot allò que estem fent i per estar segurs que anem pel bon camí, es va decidir encarregar una auditoria ambiental de l’entitat. En aquest projecte s’ha fet, entre d’altres coses, un estudi per saber si som eficientment sostenibles (energia, residus, consums, soroll, mobilitat, etc.) i per altra banda, diferents aspectes que tenen a veure amb la sensibilització ambiental.
L’auditoria va ser encarregada a dues ambientòlogues, la Júlia Barba i la Mireia Boya, i el proper dilluns 20 de setembre, a les 18.30h, a la sala Balcons, es farà la presentació dels resultats i les propostes de millora. En aquesta presentació també donarem a conèixer diversos detalls de la diagnosi de residus dels Lluïsos que van dur a terme estudiants de la facultat de ciències ambientals de la UB. Aquesta presentació la farà en Francesc Giró, membre de la coral Cantiga i de l’Equip Verd.
L’acte està obert a totes les persones sòcies de l’entitat.
Us hi esperem!

Deixeu el vostre comentari