La Nit de les Religions: punt de trobada, germanor i portes obertes

La Nit de les Religions: punt de trobada, germanor i portes obertes

La Nit de les Religions és un esdeveniment que fa anys que aglutina una trobada entre diferents Tradicions Religioses dels barris de Barcelona va tenir lloc el cap de setmana del 18 i 19 de setembre. L’objectiu es que les diferents Tradicions religioses presents a la ciutat obrin les seves portes, i a través de diversos itineraris la gent s’apropi i pugui coneixer les seves creencies, activitats i tradicions de més a prop. Si va trobar la tradició cristiana: católica, anglicana, evangélica; Budista; Judaïsme; Bahá’ís; Hinduïsme i moltes altres com la Federació de famílies per la Pau i la unificació del món; l’Esglèsia de Scientology o altres conviccions com la dels Ateus de Catalunya.

Els membres de la secció Grup de Reflexió a l’entorn de la fe de Lluïsos de Gràcia hi van participar com a integrants de l’AUDIR (Associació Unesco pel Dialeg Interreligiós) en un itinerari pel nostre Barri de Gràcia visitant: la Parroquia de St.Joan, la Federació de families per la Pau i la unificació del món, i l’Esglèsia Evangèlica del carrer Terol.

En aquestes visites es comparteix la història, alguna xerrada, una pregària i alguns vídeos representatius de la seva Tradició tan religiosa com social. I la finalitat és que poc a poc el diàleg interreligiós que ajuda a la integració social sigui una realitat.

Deixeu el vostre comentari