El Virolet estrena el seu tercer musical “De qui és el bosc” amb èxit total.

El Virolet estrena el seu tercer musical “De qui és el bosc” amb èxit total.

El repte era important: preparar un musical infantil en deu dies. I el resultat ha estat espectacular! La coral infantil El Virolet ha estrenat els seu tercer musical “De qui és el bosc?”, una producció pròpia que adapta la novel·la de Mercè Canela i Garayoa publicada per primera vegada el 1976 a l’editorial La Galera.

Hi han treballat una quinzena de músics i professionals i ha comptat amb la participació de més de 40 infants.

Amb música de Josep Ollé; adaptació de Marc Donat; direcció d’escena d’Adrià Aubert; preparació i muntatge de l’equip de directores d’El Virolet; direcció musical d’Eva Martínez.

Nois i noies que han participat al musical: Agnès Johansson · Alícia Anglada · Ami Ninot · Amy Metcalf · Andreu Aresté · Aniol Capdevila · Ariadna Garcia · Arlet Fernández · Biel March · Bruna Pastor · Clara López · Duna Farré · Èlia Farràs · Emma Gibert · Francesc Capella · Gaia Carbó · Guida Castilla · Guillem Clos · Hèctor Ferrer · Jana Robert · Jana Donat · Joan Barrobés · Josué Valentino Marmolejo · Júlia Gillis · Laia Cañamero · Laia Eixarch · Lucía Baduell · Magí Carbó · Maia Aznar · Marc Flores · Maria Compte · Martí Pastor · Martí Clos · Nora Quesada · Ona Farré · Ona Dominguez · Ona March · Pau Serra · Pau Colomé · Pere Quintana · Rita Aresté · Safi Traore · Sini Casadevall · Tamya Corberó · Vinyet Casado.

Equip del musical: Ana Ribera · Anna Fernández · Clara Torner · Helena Majó · Marcel Valls · Mariona Valls ·  Míriam López.

Musics: Aurora Miró, Piano · Aina Casal, Flauta · Marc Reguant, Clarinet · Pep Coca, Contrabaix · Andreu Roig, Percussió.

Fotografies de Cesc Rovira.

Deixeu el vostre comentari