Vine a veure Birnam amb reserva’teatre el 23 d’octubre a la Biblioteca de Catalunya

Vine a veure Birnam amb reserva’teatre el 23 d’octubre a la Biblioteca de Catalunya

El dissabte 23 d’octubre us proposem anar a veure la darrera obra de La Perla 29 a la Biblioteca de Catalunya: Birnam, un monòleg de Lluís Soler que parla de la solitud de l’artista, els límits del llenguatge o la perversió dels mots i la traïdoria de les paraules.

Entrades amb descompte especial: a 19€
Sinopsi: Un actor, ja gran, és al camerino preparant-se per representar el rei Duncan a Macbeth, quan li comencen a aparèixer dubtes. Preguntes sobre el valor de la paraula i la naturalesa del llenguatge, sobre el teatre i la seva funció, sobre el seu moment com a actor i el seu passat, sobre la vellesa… Li revenen els seus fantasmes, dubta de tot, el seu món entra en crisi. Amb aquestes disquisicions va establint un soliloqui teixit amb cites, referències i comentaris a Shakespeare i a les seves obres així com a alguns dels dramaturgs i escriptors que estima (Beckett, Sarah Kane, Borchert, Tarkovski…). Aquestes reflexions fan que es replantegi la conveniència de sortir o no a escena, mentre s’acosta l’hora i la veu del regidor, com un Cronos implacable, va anunciant l’arribada del moment de la decisió.

 

Deixeu el vostre comentari