El Màgicus, festival de màgia jove, ha celebrat la seva dotzena edició

El Màgicus, festival de màgia jove, ha celebrat la seva dotzena edició

El Màgicus ha celebrat la seva dotzena edició amb el Concurs de Màgia jove, la Gala de Màgia i els tallers i la Masterclass. Enguany s’ha recuperat la Màgia als Mercats amb La Llibertat i la Concepció i s’han ampliat col·laboracions als Aparadors Màgics amb l’acidH. Els conills de cartró que anuncien l’arribada del Festival Màgicus han estat decorats en col·laboració amb el SOI acidH, l’Espai Social Can Gelabert i l’escola d’adults de l’acidH, que es sumen al projecte ajudant-nos en la difusió del projecte i la logística de repartir els conills pels aparadors de l’Eix comercial Gran de Gràcia.

Dissabte va iniciar-se amb la proposta de Màgia als Mercats on durant el matí es van poder veure diferents actuacions de màgia de prop dins els espais del Mercat de la Llibertat amb la col·laboració de GENI i l’actuació de Magnolo, i del Mercat de la Concepció amb la col·laboració de l’ACAI i l’actuació dels mags Pol Pavo, Aleix Ferrer i ​Andrés.

Durant el matí van haver-hi les proves i els assaigs del les i els participants al Concurs de Màgia Jove. L’Enric Magoo va ser l’assessor durant les proves per tal d’aconsellar i ajudar a la millora de l’execució dels números de màgia.

A les 17:30h començava la dotzena edició del concurs que constava de dues categories i que va tenir com a guanyadors:

Màgia de prop: Daniel Sánchez

Màgia d’escena

Finalistes: Mag Nil i Alejandro Ruiz

Guanyador: Javier Aguirre

 

A les 20:30h la Gala de Màgia va veure actuar els guanyadors del concurs juntament amb el reconegut i joveníssim il·lusionista Hannu Juntunen, arribat des de Finlàndia és un dels manipuladors amb més projecció del moment. L’encarregat de presentar la Gala va ser el mag Roberto Vara.

El matí de diumenge va acollir gairebé una trentena d’aficionats a la màgia que es van reunir al Taller de Màgia d’iniciació i a la Masterclass amb Hannu Juntunen.

Deixeu el vostre comentari