Arriba el 2n Open Lluïsos de Gràcia de Tennis Taula: participa-hi!

Arriba el 2n Open Lluïsos de Gràcia de Tennis Taula: participa-hi!

Torna l’Open Lluïsos de Gràcia de Tennis Taula: agafeu les agendes i reserveu-vos el diumenge 2 de gener. Hi ha categoria federada i no federada, així que us hi podeu apuntar tant si entreneu normalment com si sou jugadors més amateurs.

Degut a la pandèmia de la Covid-19, ja fa més de dos anys de l’últim gran open de tennis taula a Lluïsos de Gràcia per això des de la secció d’ETT estan “molt contents d’anunciar-vos que, el proper 2 de gener, canviarem aquesta mala ratxa i celebrarem el 2n Open Lluïsos de Gràcia!”

Més de 250 euros en premis, samarreta de regal, jugadors de tots els nivells i edats, federats i no federats, copes… No ho dubteu més i participeu-hi!

Trobareu tota la informació i el formulari d’inscripció al web d’ETT Lluïsos de Gràcia.

Deixeu el vostre comentari