Coneixes l’actual composició de la Junta? Tenim noves incorporacions!

Coneixes l’actual composició de la Junta? Tenim noves incorporacions!

L’Assemblea del 22 de novembre va ser el moment de presentar a les noves incorporacions a la Junta de Lluïsos de Gràcia. Rafael Giménez va presentar a la Meritxell Martín-Pardo, el Pau Solsona i el Pau Martí que se sumen al projecte amb molta il·lusió i energia. Fem un repàs de qui és qui a la Junta de Lluïsos de Gràcia.

Meritxell (Txell) Martín i Pardo sóc la nova vocal de la Junta de Lluïsos de Gràcia enllaç amb l’Equip Verd, el Màgicus i la Comissió pedagògica. Mare de tres joves de l’Agrupament. Cap de Castors i Llúdries del 1991-94, de Llops i Daines 95-96 i Animadora de Truk 96-97. Recullo brossa mentre espero delirosa la nova llei de residus, cuina molt i sovint i durant l’hivern sempre tinc una manta de mitja o ganxet entre les mans.
Pau Solsona, membre de la junta. Soci des de fa uns 20 anys – ja ni ho recordo!-  com a monitor del GMM, diable de la Vella de Gràcia i impulsor (juntament amb Guillem Roma) del cicle Objectiu Freedònia. Enllaç del GMM i l’Agrupament, i del Desconnecta.
Pau Martí, vocal de Lluïsos. Antic membre de l’Agrupament Escolta, de la secció de Tenis Taula i d’una secció d’Excursionisme que hi havia fa molts anys. Actualment estic vinculat a l’entitat com a pare de Virolet. Enllaç de Virolet i membre de l’Equip Verd.
Susanna Armengol: actualment sóc vicepresidenta de Lluïsos de Gràcia. Sòcia des de fa 9 anys com a jugadora de bàdminton i com a presi de la secció des de en fa 6. Enllaç amb cultura i formao part de la Comissió de Gènere. Aficions: viatjar, fer kayak.
Rafael Giménez, president de Lluïsos. Soci des de fa 15 anys, com a pare de virolet, cantant (tenor) a vent del nord primer i cor gregal després (ara ja fa 10 anys). Enllaç de bàsquet. Membre de les comissions de Pista de Lluïsos, Consell pedagògic, Equip Verd i Comissió de Gènere . Usuari de tallers d’escacs i club de lectura. Aficions: muntanya, natació i viatges.
Anna Hortal, vocal de la Junta de Lluïsos. Sòcia de Lluïsos des petita: filla de Magí Hortal, antic president de Lluïsos, membre de l’Agrupament Escolta, en totes les seves vessants, des daines, a cap i mare de caps. Enllaç del Grup de reflexió en a fé, del NES i membre del Consell Pedagògic. Aficions: muntanya, país, família i amics.
Arnau Roura. Tresorer de Lluïsos. Soci des de fa 20 anys. Ha estat monitor del GMM. Enllaç de GMM i AE. Membre de les comissions de Pista de Lluïsos, Sostenibilitat i Econòmica. Em dedico a la música. Arpista i director de cor. Aficions: esport, teatre i música
Xavier Folch, secretari de Lluïsos de Gràcia. Soci de Lluïsos des de fa 35 anys, vinculat al Virolet, Director i dinamitzador de la Coral Vent del Nord i cantaire a Cantiga. He estat l’impulsor de l’Escola de Tennis Taula i en sóc jugador quan tinc temps. Imprimeixo tot allò que puc des d’Impremta Badia, sobretot si és pel procés.
Si voleu contactar amb la Junta Podeu fer-ho al correu junta@lluisosdegracia.cat

Deixeu el vostre comentari