Hem començat a aplicar la quota zero als i les dirigents de seccions menors de 25 anys

Hem començat a aplicar la quota zero als i les dirigents de seccions menors de 25 anys

Tal i com es va acordar a la darrera Assemblea de Lluïsos celebrada el passat 22 de novembre, a partir del mes de desembre es passa a aplicar la Quota Zero a totes les persones menors de vint-i-cinc anys que fan possible la tasca de la secció. És el cas de totes aquelles persones que són entrenadores, monitores, directores de seccions, etc.

Amb aquesta acció des de la Junta de Lluïsos es vol reconèixer la tasca feta per moltes persones a títol personal i que són el motor de l’entitat.

Aquesta quota zero també s’aplicarà a les persones que a més de formar part del grup de persones voluntàries i dirigents de la secció també fan activitat en una altra secció. Fins ara aquestes persones pagaven la quota i ara deixaran de fer-ho.

Entre dimarts a la tarda i dijous es faran els enviaments de les comunicacions pertinents a les persones beneficiades. Si teniu qualsevol dubte o pregunta podeu posar-vos en contacte amb secretaria@lluisosdegracia.cat. I si detecteu algun error en el cobrament de la vostra quota, també ens podeu contactar contacte per tal de rectificar-ho.

 

Deixeu el vostre comentari