La Coral Cantiga celebra el seu 60è aniversari i inaugura una exposició sobre la seva història

La Coral Cantiga celebra el seu 60è aniversari i inaugura una exposició sobre la seva història

La Coral Cantiga està de celebració del seu seixantè aniversari. El passat diumenge 28 van celebra un concert molt especial al Palau de la Música amb sorpreses i fins i tot un comiat en directe al fins ara director Pep Prats que després de quaranta anys passa el relleu a la nova directora Montse Meneses.

A més a més han preparat una exposició que recorre la història de la Coral durant els seus seixanta anys de vida. Dijous 2 de desembre a les 19:30h hi ha prevista una petita inauguració a càrrec dels cantaires i dirigents de la secció.

El 22 de novembre del 1961, la Coral Cantiga feia el primer concert, sota la direcció del seu fundador Leo Massó. L’exposició també celebra que fa quaranta anys que en Pep Prats dirigeix la nostra coral i que ara ha arribat l’hora de passar el relleu a la Montse Meneses.

A través de fotografies, textos i anècdotes podreu recórrer aquests, seixanta anys d’història que es podrà veure fins al dia 15 de desembre a Lluïsos de Gràcia.

Deixeu el vostre comentari