Cal aplicar el passaport Covid a les activitats esportives a Lluïsos?

Cal aplicar el passaport Covid a les activitats esportives a Lluïsos?

Des del passat divendres 3 de desembre cal aplicar el control del passaport covid a les activitats esportives que no estiguin a l’aire lliure (skate) o en pavelló-gimnàs (bàdminton, bàsquet, estirament gent gran). És a dir: les persones que participin en les activitats de judo, tennis taula i ioga, hauran de presentar el seu passaport covid-19 per tal de realitzar-les.

Des de l’entitat hem estat informats del protocol i hem traslladat a les diferents seccions la informació. El control es farà directament des de la mateixa secció en el moment de començar l’activitat: només farà falta fer-ho una vegada i ja quedarà registrat.

Aquest protocol també es farà extensiu a les persones d’altres equips convidats com és el cas de Tennis Taula.

El lector de codis es pot descarregar des d’aquest enllaç: https://verificacovid.gencat.cat/

D’altra banda, des de l’entitat també es farà un seguiment global de les dades recollides (anònimament) per poder tenir una estimació de les persones vacunades i no vacunades.

Deixeu el vostre comentari