Exposició: “Creativitat, expressió artística i salut mental”

Exposició: “Creativitat, expressió artística i salut mental”
Seguim amb el cicle d’exposicions de Lluïsos de Gràcia i ens sumem a les accions per donar visibilitat a la Salut Mental amb l’exposició “Creativitat, expressió artística i salut mental” un recull dels Premis Xarxart de la Fundació Congrés Català de Salut Mental. Es podrà veure des de dijous 16 de desembre i fins a final d’any, el 31 de desembre.

L’exposició mostra les obres guanyadores del Premi Xarxart, convocat en cada una de les edicions del Congrés Català de Salut Mental (1999-2017). El Premi Xarxart és un concurs de pintura i dibuix, adreçat a les persones ateses en els serveis de la xarxa pública d’atenció a la salut mental a Catalunya.

Les obres d’aquesta exposició són el resultat del treball realitzat des de diferents serveis de la xarxa de salut mental, que treballen des d’una mirada i orientació comunitària, acompanyant processos d’empoderament de les persones ateses, que han desenvolupat una tasca creativa a través de les arts plàstiques.

Dijous dia 16 de desembre farem una xerrada sobre “Creativitat, expressió plàstica i salut mental” Amb: Amb Ada Ruiz, vicepresidenta de la FCCSM i Anna Carrió, secretària de la FCCSM i de l’equip de coordinació de l’exposició itinerant Xarxart.

Us esperem a les 19h a Lluïsos de Gràcia!

Deixeu el vostre comentari