El Club de Lectura comença el dia 10 de gener amb “Dolça companyia, cara solitud”

El Club de Lectura comença el dia 10 de gener amb “Dolça companyia, cara solitud”

El dia 10 de gener torna el Club de Lectura de Lluïsos de Gràcia amb la Susanna Àlvarez. El primer llibre que es tractarà és Dolça companyia, cara solitud, de Maria Barbal.

El club s’estructura en dues sessions, la primera el dilluns 10 de gener de 2022, de 19 a 20.30 hores i la segona dilluns 17 de gener de 2022, de 19 a 20.30 hores. A la segona sessió comptarem amb  l’autora Maria Barbal (autora), Premi d’Honor de les Lletres Catalanes 2021. Per participar-hi heu d’enviar un correu a clubdelectura@luisosdegracia.cat. El cost per les dues sessions del primer llibre és de 12 €

El llibre és un recull de contes realitzat per la pròpia Maria Barbal que amb una prosa precisa, sobria, despullada de qualsevol artifici narratiu mostra la calidesa dels seus personatges.

Maria Barbal, nascuda a Tremp, 1949, va irrompre en el panorama literari amb “Pedra de tartera”, guanyadora del Premi Joaquim Ruyra 1984 i el Joan Crexells 1985 convertint-se en un mite de la narrativa contemporània. L’any 2021 va guanyar el Premio Josep Pla 2021 per “Tándem” ha estat guardonada amb el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes per la seva trajectòria literària.

La sessió amb l’autora compta amb la col·laboració d’Òmnium Gràcia i La Institució de les Lletres Catalanes.

Deixeu el vostre comentari