L’acció solidària de Bàsquet Lluïsos encistella a favor del Casal dels Infants

L’acció solidària de Bàsquet Lluïsos encistella a favor del Casal dels Infants

La secció de Bàsquet Lluïsos de Gràcia organitza des de fa quatre anys una acció solidària en favor d’una entitat i una causa. Enguany ha estat el torn del Casal dels Infants, una entitat que des de 1983 fa costat a infants i joves en risc d’exclusió de diferents indrets de Catalunya i no només, oferint oportunitats, suport i acompanyament.

Durant el cap de setmana de l’11 i 12 de desembre es va organitzar una acció a la pista de Bàsquet per recaptar fons i es va allargar fins al 17 de desembre a través de donatius per Bizum. En total es van recollir 325 € que s’han destinat al Casal dels Infants.

Altres anys s’ha col·laborat amb l’AFANOC posant-nos la seva gorra, amb l’iniciativa de l’Hospital a la Catedral , amb la Fundació Ricky Rubio i també amb el Rebost solidari de Gràcia. Des de la secció sempre busquen diferents entitats on poder col·laborar.

Deixeu el vostre comentari