El Grup de Reflexió a l’entorn de la Fe ha estat l’encarregat de muntar el pessebre de Lluïsos de Gràcia

El Grup de Reflexió a l’entorn de la Fe ha estat l’encarregat de muntar el pessebre de Lluïsos de Gràcia

El Grup de Reflexió a l’entorn de la fe ha estat l’encarregat de muntar el pessebre de Lluïsos de Gràcia a l’entrada de l’entitat aquest any. Dissabte 18 de desembre algunes de les persones que conformen aquesta secció amb l’ajuda de membres de Cor Gregal, van recuperar del magatzem de l’entitat les peces i figures del Pessebre de Lluïsos. Seguint les tècniques apreses en anys anteriors de la mà de l’Associació de Pessebristes de Catalunya durant el taller que portaven a terme mentre muntaven el pessebre.

Tot i que la tradició marca que el pessebre s’ha de recollir el dia 2 de febrer coincidint amb la Candelera, el pesssebre de Lluïsos es podrà veure fins després de l’Eucaristia de Nadal del dia 7 de gener a les 19h.

No deixeu d’admirar el pessebre quan vingueu a l’entitat i si voleu conèixer més de prop el Grup de Reflexió a l’entorn de la fe podeu llegir l’opinió convidada a L’Independent de Gràcia.

1 Comentari
  • Carles 2021 des. 30 / 08:21

    molt maco!!! i el millor de tot és haver pogut col·laborar per muntar-ho, juntament amb els nens. Una activitat molt xula que s’ha de publicitar més i fer que els nens i nenes hi participin més encara. Enhorabona!

Deixeu el vostre comentari