El mag Ferbuch, un dels voluntaris del Màgicus, organitza per tercer any una gala de màgia solidària

El mag Ferbuch, un dels voluntaris del Màgicus, organitza per tercer any una gala de màgia solidària

Il·lusions 3.0 és la nova proposta impulsada per Gerard Fernàndez Buch, conegut com a Mag Ferbuch, i que forma part de l’equip de voluntaris que s’encarrega d’organitzar el Festival Màgicus de Lluïsos de Gràcia.

El dia 9 de gener a les 19h a Lluïsos Teatre es podrà veure una gala de màgia amb sis mags i magues convidats que pujaran a l’escenari amb els seus trucs i i ajudaran a recaptar fons  per La Marató de TV3.  Paupi el Mag, Mag Igor, Maga Game i Mag Nil, David el Magow i presentat per en Màgic Pol.

Podeu encarregar la vostra entrada enviant un missatge de whatsapp: 648 49 28 84

 

Deixeu el vostre comentari