ETT ha començat l’any amb el II OPEN de Tennis Taula a Lluïsos de Gràcia

ETT ha començat l’any amb el II OPEN de Tennis Taula a Lluïsos de Gràcia

El passat diumenge 2 de gener es va disputar el II Open de tennis de taula dels Lluïsos de Gràcia, una jornada esportiva, lúdica i, a la vegada, competitiva, que serveix per rodar els jugadors, que afronten nous reptes aquest 2022.

Un total de setanta-set jugadors i jugadores van decidir començar l’any amb la pala a la mà. Es van disposar taules a diferents espais de l’entitat, i es va organitzar el torneig en dues categories: federats i no federats.

Després d’un matí de grups, fent que tothom pogués jugar diversos partits i agafar ritme competitiu, es van començar les eliminatòries a la tarda. Finalment, el resultat va ser l’esperat, i el jugador de Divisió d’Honor del CN Sabadell, Ivan Ruiz, es va emportar el primer lloc federat, per sobre d’Àlex Moreno (UE Sant Cugat); Biel Gimeno va guanyar al seu homònim Biel Rodríguez, ambdós jugadors del Vic TT. A nivell local, el jugador en arribar més lluny va ser Bernat Folch, qui va caure a quarts de final amb el subcampió. Pel que fa a la categoria de no federats, Ramon Remedio es va imposar a Jim Shur, Àlex Ortega va quedar 3r i Conrad Hortoneda 4t.

La secció de Tennis Taula va quedar molt contenta amb l’experiència, de l’ambient, i de les crítiques rebudes, “ens prometem que en tornarem a fer!”

Deixeu el vostre comentari