L’autora Maria Barbal ens acompanyarà dilluns 17 al Club de Lectura de Lluïsos

L’autora Maria Barbal ens acompanyarà dilluns 17 al Club de Lectura de Lluïsos

Dilluns 17 de gener comptarem amb la presència de la Maria Barbal autora de Dolça companyia, cara solitud, un llibre que és el darrer recull de contes que, amb una prosa precisa, sòbria, despullada de qualsevol artifici narratiu, mostra la calidesa dels seus personatges. Nascuda a Tremp el 1949, va irrompre en el panorama literari amb Pedra de tartera, guanyadora del Premi Joaquim Ruyra 1984 i el Joan Crexells 1985, convertint-se en un mite de la narrativa catalana contemporània. L’any 2021 va guanyar el Premi Josep Pla per Tàndem. Aquest mateix any ha estat guardonada amb el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes per la seva trajectòria literària.

Ens fa molta il·lusió comptar amb la seva presència al Club de Lectura de Lluïsos de Gràcia per parlar del seu darrer llibre Dolça companyia, cara solitud. La de dilluns 17 serà la segona sessió en la que es parla d’aquest llibre ja que tot el Club de Lectura s’estructura sempre en dues sessions. En la primera, que es va celebrar el dilluns 10 de gener de 2022, es va abordar el llibre i es va fer un primer anàlisi del recull de contes i en aquesta segona sessió, que tindrà lloc el dia 17 de 19 a 20.30 hores, es podrà conversar directament amb l’autora Maria Barbal i aprofundir sobre el llibre i sobre la seva trajectòria.

Per participar a la sessió del dilluns 17 us podeu apuntar al correu clubdelectura@luisosdegracia.cat. Aquesta sessió és oberta a tothom.

I si voleu apuntar-vos al Club de Lectura de Lluïsos i saber-ne més sobre les propostes de lectura d’aquest curs podeu consultar els llibres i les dates de les sessions en aquesta notícia.

La sessió de dilluns 17 compta amb la col·laboració de L’Institut de les Lletres Catalanes i d’Òmnium Cultural Gràcia.

Deixeu el vostre comentari