El Grup de Reflexió a l’entorn de la fe va celebrar l’eucaristia de Nadal

El Grup de Reflexió a l’entorn de la fe va celebrar l’eucaristia de Nadal

El passat dia 7 de Gener el Grup de Reflexió a l’entorn de la fe va celebrar l’eucaristia de Nadal a Lluïsos de Gràcia.

Van participar-hi unes 20 persones entre les quals hi havia representants de la Coral Vent del Nord “que ens van ajudar a afinar els cants com Joia en el món Jesús és nat” tal com explicaven els membres del Grup de Reflexió.

Les lectures que es van poder escoltar durant l’eucaristia van ser les de la Festivitat dels Reis Mags. “El simbolisme de les ofrenes del Reis al Nen: or, inciens i mirra  el vam traduir en el context del món actual on cadascú qui ho volgués va poder expressar  el sentit d’aquestes ofrenes en la realitat del seu “dia a dia”.

 

Deixeu el vostre comentari