“Vides potser” de Joan Vigó és el següent llibre del Club de Lectura de Lluïsos. T’hi apuntes?

“Vides potser” de Joan Vigó és el següent llibre del Club de Lectura de Lluïsos. T’hi apuntes?

El Club de Lectura torna al febrer amb el segon llibre proposat per Susanna Álvarez, Vides potser de Joan Vigó. En dues sessions en dilluns 7 i 14 de febrer de 2022, de 19 a 20.30 h, ens endinsarem en aquesta novel·la construïda al voltant d’una sola pregunta, que potser no té una única resposta amb una trama protagonitzada per un vigilant de sala de museu reconvertit en detectiu privat.

Joan Vigó ha elaborat de la manera més suculenta i amb el seu fraseig basculant que el caracteritza la novel·la Vides potser i ens acompanyarà el dia 14 de febrer al Club de Lectura.

Encara us hi podeu apuntar enviant un correu electrònic a clubdelectura@lluisosdegracia.cat. Les dues sessions del Club de Lectura tenen un cost de 12€.

Si en voleu saber més podeu indagar en la biografia de l’autor i la sinopsis del llibre que hem extret del web de l’editorial La Breu edicions.

Joan Vigó Arnau (Barcelona, 1964). Als vuitanta va ser lletrista de rock ‘n’ roll i cofundador del fanzine El Plafó Contemporani. Ha publicat els poemaris Pastor d’antenes (LaBreu, 2017) i Cementiri d’avions (Adia Edicions, 2018) i la novel·la Haiku a Brooklyn (LaBreu, 2018). Ha fet incursions en el relat a la desapareguda revista Les Males Herbes i en el món de la ràdio i del cinema (Ponerse al día, Pep Bonet, 2015). Actualment escriu exhumacions poètiques per a la revista digital La Charca Literaria. Enderiat per la imatge, fa fotografies de vestigis humans sense presència humana. Abomina del gregarisme. El podeu trobar a mafiamental.blogspot.com i a @mafia_mental.

Vides potser

Un vigilant de sala de museu reconvertit en detectiu privat rep el seu primer encàrrec d’un client anònim. Haurà de seguir l’enterramorts d’un poble de la costa. Per dur a terme la investigació, s’instal·la a la vila i es relaciona amb els seus habitants, amb una identitat que li permet passar desapercebut. Aquesta recerca, a priori rutinària, el durà per un camí inesperat amb l’aparició d’una dona excepcional que l’arrossegarà cap a una passió molt particular. Les vides que investiga, juxtaposades amb el dia a dia de l’investigador acabaran mostrant existències farcides de secrets, zones fosques, fetitxismes i fantasmes personals.

Un recorregut al voltant d’una sola pregunta, que potser no té una única resposta, elaborat de la manera més suculenta i amb el fraseig basculant que caracteritza la prosa de Joan Vigó.

Deixeu el vostre comentari