Bàsquet Lluïsos presenta el Reglament de Funcionament i Règim Intern de la secció

Bàsquet Lluïsos presenta el Reglament de Funcionament i Règim Intern de la secció

La secció de Bàsquet Lluïsos ha presentat a les famílies del club el nou Reglament de Funcionament i Règim Intern  que ja va ser aprovat en assemblea General el passat 22 de novembre de 2021. La Comissió del 75è aniversari ha actualitzat el document com a encàrrec per apart de l’actual junta de la secció de Bàsquet. El Reglament és un manual que detalla, estableix i regula el funcionament de la secció i defineix des de l’organització interna fins als òrgans de govern, com funciona un procés electoral per renovar les juntes passant per l’ètica del comportament, l’àmbit esportiu…

Des de Bàsquet Lluïsos s’ha fet arribar a totes les famílies i persones que formen part da la secció i està disponible per consultar al web de www.basquetlluisosdegracia.cat o en PDF aquí.

Deixeu el vostre comentari