La Coral Vent del Nord participa del Projecte “Canta Gran”

La Coral Vent del Nord participa del Projecte “Canta Gran”

Un any més, la Coral Vent del Nord participa del Projecte Canta Gran! una iniciativa destinada a corals sèniors i que té com a objectiu incrementar el rol actiu de la gent gran i mostrar la seva participació a la resta de la societat. Aquest curs l’obra escollida és “El cafè de la vida” composta per: Josep Ollé i amb text de Gemma Ventura.

La Coral Vent del Nord és una habitual d’aquest concert que enguany es durà a terme el dia 7 de febrer a les 18.30 h a L’Auditori de Barcelona (Sala 1 – Pau Casals)

El preu de la localitat és de 5€ i les entrades ja estan disponibles al web de L’Auditori o a les seves taquilles en horari de tarda de dimarts a divendres (de 17 a 21h).

Argument de la cantata: En Climent i la Rita fa més de trenta anys que no es veuen. Havien nascut i crescut al mateix poble, on després de ser amants, tot va canviar. Tots dos han traçat camins ben diferents, i avui, per fi, queden al “Cafè de la vida”. Un lloc on fan un recorregut, ple de complicitat, pel passat, pel present i pel futur.

Un viatge emocional, escrit per Gemma Ventura i musicat per Josep Ollé, que fa parada a la infantesa, a la joventut, a l’amor, als records, a tot allò que va canviant i que es va aprenent amb el pas dels anys, i a tots els motius pels quals ara i avui val la pena ballar i brindar amb la vida.

En el Concert hi participaran una formació de cinc músics i dos cantants solistes: Annabel Totusaus i Josep Maria Gimeno, junt amb els cantaires de les corals inscrites.

Comptem amb la direcció musical de Montserrat Menesses i Oriol Castanyer. La posada en escena és de l’Ignasi Tomàs.

Deixeu el vostre comentari