Pacifiquem les xarxes socials: una campanya de FundiPau amb 15 propostes per no fer de Troll

Pacifiquem les xarxes socials: una campanya de FundiPau amb 15 propostes per no fer de Troll
De cara al dia Escolar de la No-Violència i la Pau que se celebra el 30 de gener, en motiu de la commemoració de la mort de Mahatma Gandhi, des de FundiPau llencen una campanya per pacificar les xarxes socials.

Les xarxes socials formen part de la vida i de la quotidianitat d’un gran nombre de persones i s’han convertit en un mitjà habitual de relacionar-se, debatre i discutir. En aquest espai hi podem trobar i compartir idees, propostes i crítiques necessàries. També és un espai on, des de la protecció de la pantalla i l’anonimat, permet difondre insults, difamacions i amenaces. Cada vegada més aquestes situacions poden afectar a la convivència, fomentar discursos d’odi i fins i tot generar problemes de salut i desequilibris emocionals. Des de FundiPau s’ha creat una campanya per promoure una participació en l’entorn digital més respectuosa, creativa i positiva a les xarxes socials. La campanya es diu #PacifiquemlesXarxesSocials

A la web de FundiPau hi trobareu un seguit de preguntes que ens hem de fer abans de penjar un comentari o crítica a les xarxes socials:

Deixeu el vostre comentari