La crònica de La Coral Vent del Nord que va participar al Cantagran 2022

La crònica de La Coral Vent del Nord que va participar al Cantagran 2022

Per fi havia arribat el dia! El dilluns 7 de febrer a quarts de quatre de la tarda, cues de gent gran esperaven il·lusionades davant les portes de l’Auditori que fos l’hora en què aquestes s’obrissin i deixessin pas a l’últim assaig general del Projecte Cantagran! d’aquest any i després oferir-lo en concert al públic.

Hi havia molts cantaires de diverses corals de gent gran. Algunes de Barcelona i d’altres de les rodalies.

Quan va ser l’hora, i amb la sala plena, va començar un concert que va tenir de tot: una bona música (Josep Ollé) acompanyant i seguint un bon text (Gemma Ventura), amb uns bons solistes (Annabel Totusaus i Josep Maria Gimeno),la direcció escènica d’Ignasi Tomàs. i un gran cor. Tots sota la direcció excel·lent de la Montse Meneses.

Va ser un concert viu, alegre, a vegades trist, emotiu… Com la Vida mateixa.

Fins l’any que ve, Cantagran!

La Coral Vent del Nord

Deixeu el vostre comentari