L’Amagatall visita la Serra de Collserola diumenge 27 de febrer en el marc de la #Verdinada2022

L’Amagatall visita la Serra de Collserola diumenge 27 de febrer en el marc de la #Verdinada2022

L’Amagatall torna per descobrir els camins de la Serra de Collserola amb una proposta que s’emmarca en les activitats previstes per la Verdinada 2022 i que portarà el grup des del Baixador de Vallvidrera fins a Molins de Rei, passant per Santa Creu d’Olorda.

Dia: 27 de febrer de 2022
Hora: 9.30h
Punt de sortida: Estació Ferrocarrils de Generalitat de Baixador de Vallvidrera
Distància: 10,5 Km.
Temps estimat: 4h

El recorregut que travessa la serra de Collserola d’est a oest, començant des del cèntric Baixador de Vallvidrera. De fet, aquest recorregut és la meitat de la gran travessa de la serra de Collserola, que comença des de la vila de Montcada i Reixac i acaba, com farem en aquesta ocasió, a la vila de Molins de Rei. Tot el recorregut circula pel GR-92.

Podeu descarregar la fitxa sencera de l’activitat en PDF aquest enllaç: SORTIDA 27 DE FEBRER

L’activitat és gratuïta i es recomana fer inscripció per poder calcular quanta gent hi participara: info@lluisosdegracia.cat

 

 

Deixeu el vostre comentari