Ens hem reunit amb col·lectius per crear sinergies i iniciatives comuns

Ens hem reunit amb col·lectius per crear sinergies i iniciatives comuns

La junta ens hem reunit durant aquests dos primers mesos de l’any amb diverses entitats, per tal de trobar sinergies i iniciatives comuns. És el cas de:

  • Alcohòlics anònims. Ens vam reunir amb el Luís i la Mireia, que ens van explicar com funcionen les reunions d’alcohòlics anònims. A la plaça de la Virreina hi ha un grup que es reuneix cada dimecres de 18 a 19.30 h a la Parròquia de Sant Joan.
  • El far del Nord. Hem treballat amb el Ramon i el Carles com poder oferir una proposta gastronòmica ràpida i assequible pels socis i sòcies. Esperem haver trobat la solució entre tots: ara hi haurà unes barres ràpides sense reserva i entrepans calents i freds .
  • A les juntes de gener i febrer hem treballat diversos temes que ens interpel·len com a directius de l’entitat: hem començat un debat sobre com haurien de ser els nostres proveïdors i les entitats amb les que tenim relacions. Quins són els límits i amb qui volem treballar a l’hora de buscar aliances. De moment hem fixat les línies vermelles: els drets fonamentals i la democràcia. Aquest exercici pot posar els fonaments d’un “codi ètic” de relacions amb tercers. També hem debatut sobre com reconèixer aquelles persones vinculades amb l’entitat i que volem recordar, com el Tato, el Joan, el Joaquim, l’Ale.
  • A la Junta de seccions hem treballat temes relacionats amb l’auditoria ambiental de l’entitat i com poder disposar d’un protocol de sostenibilitat per les seccions i l’entitat, i hem posat la llavor per dissenyar, entre totes i tots, el Sant Lluís del 19 de juny!

Deixeu el vostre comentari