Estem oberts al barri de Gràcia i treballem i col·laborem amb altres entitats

Estem oberts al barri de Gràcia i treballem i col·laborem amb altres entitats

Durant aquest 2022 la junta de Lluïsos hem iniciat contactes i col·laboracions amb entitats del barri. En altres casos, estem endreçant relacions que ja venen de fa anys:

  • Hem signat un acord amb el Club Esportiu Europa, per treballar conjuntament temes que ens pertoquen de prop a les dues entitats, així com donar suport a diverses iniciatives. El CEE ens ofereix un descompte per les entrades dels partits al camp de l’Europa i alhora ens convida a assistir de forma gratuïta a un partit del primer equip femení el proper 27 de març. Des de Lluïsos serem punt de venda fix d’entrades dels partits de futbol.
  • El diari gracienc L’Independent de Gràcia, que ha fet 20 anys, està iniciant una campanya per reforçar el seu finançament i consolidar-se. L’independent és un diari informatiu, però també té el valor de cohesionar el barri. Lluïsos, que en som socis, ens hi hem sumat amb un donatiu i alhora col·laborarem en les seves campanyes de difusió. En aquest sentit, us animem a col·laborar-hi fen un donatiu o fent-vos socis i sòcies. Aquí podeu trobar tota la informació.
  • Fa dos anys vam signar un acord de col·laboració amb el Club Excursionista de Gràcia. Enguany celebren 100 anys de la fundació i per celebrar-ho acollim una exposició “La llengua i la flama” i una conferència a càrrec d’Antoni Bassas i Jordi Mir i Parache sota el títol L’esport en català: un repte lingüístic. Serà a finals de març. Els socis de Lluïsos disposeu d’un descompte per a fer-vos socis virtuals de l’entitat i tenir les llicències federatives d’excursionisme i poder usar el seu rocòdrom.
  • Finalment, estem endreçant la col·laboració amb l’acidH, associació gracienca amb la que ja portem molts anys col·laborant: tenim dos equips de bàsquet que es diuen Lluïsos-acidH, cedim espais per a pràctiques esportives els matins pels seus alumnes, tenim voluntaris que ens donen un cop de mà al teatre com a acomodadors o al Festival Màgicus pintant conills i repartint-los pels establiments graciencs. Són molts els projectes que podem fer junts.

Deixeu el vostre comentari