Reserva’teatre: propostes culturals a bon preu per amants de les arts escèniques

Reserva’teatre: propostes culturals a bon preu per amants de les arts escèniques

Si t’agrada anar al teatre, al circ o a veure un musicals, tenim una proposta per fer-te. Hem creat des de fa 3 anys la iniciativa Reserva’teatre per fomentar el consum d’espectacles teatrals i l’accés a la cultura de les persones que formen part de Lluïsos i els seus amics i familiars. La iniciativa té dos objectius principals: donar a conèixer propostes teatrals i culturals de proximitat i gaudir de descomptes per a grups.

En aquests 3 anys ja hem fet més de 9 propostes per veure diferents espectacles a la ciutat de Barcelona. Hem anat a veure Canto jo i la Muntanya balla, El Mago Pop, Filumena Marturano, El Bon policia, OvellesNomés la fi del món o Luzia. 

Actualment tenim en promoció la darrera obra de Les Impuxibles: Harakiri, al TNC pel mes d’abril. No us ho perdeu!

Si vols rebre en primícia els correus amb les ofertes i promocions de Reserva’teatre et pots inscriure a reservateatre@lluisosdegracia.cat i t’enviarem un missatge de les novetats amb antelació.

Deixeu el vostre comentari