Ser de Lluïsos de Gràcia té avantatges: els coneixes?

Ser de Lluïsos de Gràcia té avantatges: els coneixes?

Formar part de Lluïsos de Gràcia és molt més que ser part i motor d’una entitat centenària i plena de vida. Ens esforcem cada any per oferir a les persones sòcies que formeu part de l’entitat una experiència completa i avantatges pel fet de formar part de l’entitat. Us desglossem les principals avantatges de formar part de l’entitat:

  • Desgravacions a la renda. Els socis/es es poden desgravar el 95% de la quota de soci (75% pel fet de ser Entitat Declarada d’Utilitat Pública + 15% pel fet de ser una entitat que fomenta la llengua catalana).

Informació deduccions fiscals:

150€ primers: deducció del 80% (Mecenatge) + 15%  ( Generalitat) = 95%

La resta d’€: deducció del 35% (Mecenatge) + 15%  ( Generalitat) = 50%

Informació del què realment pagues de la quota de soci de Lluïsos durant un any:

Quota mensual: 19€ —> reals a pagar 3,87€ et retornem 15,13€

  • Descomptes en les activitats dels Lluïsos. Els socis i sòcies teniu descompte en la majoria d’activitats dels Lluïsos com ara els casals d’estiu i nadal (10%), els tallers (10%), titelles (6€) i espectacles a Lluïsos Teatre (10€) o a l’Hort Urbà.
  • Consulta de premsa. Al Bar de Lluïsos, el Far del Nord, hi trobareu una selecció de premsa diària que podeu consultar lliurament.
  • Cistelles ecològiques. A través de Lluïsos cada dijous es reparteixen cistelles ecològiques de la cooperativa Tugas. Les persones sòcies teniu un 10% de descompte. Més informació.

També us oferim avantatges en exclusiva per anar al teatre a través de Reserva’teatre (descobriu-ho aquí) i acompanyament i atenció directa en qualsevol dubte.

Deixeu el vostre comentari