Torna el Clean Up Day i a Lluïsos ens hi sumem, ens ajudes?

Torna el Clean Up Day i a Lluïsos ens hi sumem, ens ajudes?

Durant el cap de setmana del 6 al 8 de maig es celebra la campanya del Clean Up Day. És una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Al 2021 es van fer 484 accions a tot Catalunya, amb un total de 19.000 participants que van recollir de boscos, rius i platges un total de 83,5 tones. En aquest 2022, Lluïsos de Gràcia hi participem en una neteja de boscos a la serra de Collserola dissabte 7 de maig. El punt de trobada serà a les 11h a la sortida del metro de la L3 de Vall d’Hebron. L’acció de neteja es centrarà al voltant del club de tennis Vall Parc, a tocar de l’inici de la carretera de les Aigües.

Aquesta acció és una més de les moltes que es fan arreu del país i durant tot l’any a partir del repte Catalunya CleanUp. L’objectiu és evident: empoderar la gent per crear un entorn més net a través de la participació de ciutadanes, entitats, escoles i empreses d’arreu de tot Catalunya. A través d’una aplicació, Litterati, qualsevol persona pot geolocalitzar qualsevol peça d’escombraria que es retiri de l’entorn. D’aquesta manera, a més. de netejar, ens permet sensibilitzar respecte la quantitat de brossa que ens trobem als boscos, platges, rius i ciutats. A dia d’avui, són al voltant d’un miler les persones participants i s’han recollit un total de 230.000 deixalles a tot Catalunya.

Totes les persones interessades en assistir en la jornada heu d’enviar un correu a info@lluisosdegracia.cat. Per participar només cal dur roba còmoda i guants.

“El millor residu és el que no es genera”

Deixeu el vostre comentari