Reserva’teatre: “Canto jo, i la muntanya balla” de la Perla 29 el 6 de juliol

Reserva’teatre: “Canto jo, i la muntanya balla” de la Perla 29 el 6 de juliol

El Reserva’teatre de Lluïsos de Gràcia torna a proposar anar a veure “Canto jo i la muntanya balla” després de l’èxit indiscutible que va tenir a principis del 2021 la seva estrena. El dia escollit per fer el grup de Lluïsos és dimecres 6 de juliol i el preu amb descompte és de 19€. Teniu temps per fer la reserva fins el dia 6 de juny o fins a esgotar les entrades disponibles. Si encara no l’heu vista és una gran oportunitat, no us ho perdeu!

Data: 6 de juliol
Hora: 20h
Teatre:  Teatre Biblioteca de Catalunya
Preu sense descompte: 28€
Preu amb descompte: 19€
Durada: 2,5h
Enllaç: tancat.

Guillem Albà i Joan Arqué ens proposen portar a escena el llibre d’èxit d’Irene Solà, Canto jo i la muntanya balla. Una dramatúrgia de Clàudia Cedó amb música de Judit Neddermann, que ens portarà a gaudir d’un text màgic on podrem veure un híbrid de teatre de gest, text i música en directe al Teatre Biblioteca de Catalunya.

Primer hi ha la tempesta i el llamp i la mort d’en Domènec, el pagès poeta. Després, la Dolceta, que no pot parar de riure mentre explica les històries de les quatre dones penjades per bruixes. La Sió, que ha de pujar tota sola la Mia i l’Hilari allà dalt a Matavaques. I les trompetes de la mort que, amb el seu barret negre i apetitós, anuncien la immutabilitat del cicle de la vida.

A Canto jo i la muntanya balla prenen la paraula dones i homes, fantasmes i dones d’aigua, núvols i bolets, gossos i cabirols que habiten entre Camprodon i Prats de Molló. Una zona d’alta muntanya i fronterera que, més enllà de la llegenda, guarda la memòria de segles de lluita per la supervivència, de persecucions guiades per la ignorància i el fanatisme, de guerres fratricides, però que encarna també una bellesa a la qual no li calen gaires adjectius. Un terreny fèrtil per deixar anar la imaginació i el pensament, les ganes de parlar i d’explicar històries. Un lloc, potser, per començar de nou; un lloc per a una certa redempció.

Deixeu el vostre comentari