La Verdinada ha rebut el Premis Vila de Gràcia 2021 a la millor iniciativa per fomentar la sostenibilitat

La Verdinada ha rebut el Premis Vila de Gràcia 2021 a la millor iniciativa per fomentar la sostenibilitat

La Verdinada dels Lluïsos de Gràcia ha rebut el Premi Vila de Gràcia 2021 la millor acció en defensa de la sostenibilitat i el medi ambient del barri per les activitats i accions impulsades des de fa més de 15 a través d’aquest projecte verd de l’entitat.

El premi arriba coincidint amb la que va ser la quinzena edició de la Verdinada on el tema central va ser la reducció del consum energètic i de l’impacte en la natura del nostre dia a dia. Un dels objectius de l’edició del 2021 era reflexionar conjuntament sobre com ser més eficients energèticament i reduir el nostre consum i impacte ecològic. Va ser també coincidint amb aquesta edició que es va recuperar l’Equip Verd i es van iniciar els treballs del que ha acabat sent l’actual Auditoria Ambiental de Lluïsos.

Aquest premi s’atorga des del Districte de Gràcia per destacar l’esforç de persones i entitats gracienques per millorar la qualitat de vida dels seus conciutadans en diferents àmbits de la seva vida. Enguany han estat premiats:

 • Premi d’Honor de Gràcia a títol individual: Josep Antoni Torralba, Federació de Colles de Sant Medir
 • Premi d’Honor de Gràcia a títol col·lectiu: Golem’s Teatre
 • Menció especial a títol pòstum: Jordi Baldrich Domenech
 • Premi a la millor acció en defensa de la sostenibilitat i el medi ambient: Lluïsos de Gràcia – Verdinada
 • Premi a la millor iniciativa pedagògica i d’educació reglada i no reglada: Pilar Salinas Vert
 • Premi a la millor tasca o acció en defensa dels valors cívics: Castellers de la Vila de Gràcia – Beca Mike Lane
 • Premi a un establiment o projecte comercial: Muebles San Ramos
 • Premi a la millor iniciativa o acció en defensa de les llibertats nacionals de Catalunya i/o divulgació o promoció de la llengua catalana: Consorci per a la Normalització Lingüística de Barcelona, delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi
 • Premi a la millor tasca de recerca o divulgació històrica en defensa de la recuperació de la memòria col·lectiva dels territoris que conformen l’actual districte de Gràcia: Toni Mañané i Ferran Pons
 • Premi a la millor actuació comunicativa i/o de difusió de l’actualitat dels territoris que conformen l’actual districte de Gràcia: Carles Salat, coordinador de Ràdio Gràcia
 • Premi excepcional a la solidaritat en el context de la covid-19: Patricia Cancelo

Deixeu el vostre comentari