Setmana del Clean Up Europe i de l’ICAW: suma’t als reptes

Setmana del Clean Up Europe i de l’ICAW: suma’t als reptes

Del 6 al 8 de maig de 2022 torna el Let’s Clean Up Europe, una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc. A Lluïsos organitzem una sortida a Collserola dissabte 7 de maig per tal de recollir deixalles i explorar l’entorn. Podeu trobar més informació sobre l’activitat que organitzem des de Lluïsos aquí: Torna el Clean Up Day i a Lluïsos ens hi sumem, ens ajudes?

Aquí teniu el vídeo promocional de l’Agència de Residus:

Aquesta setmana també se celebra a Catalunya i arreu del món l’ICAW (International COMPOST awareness week – Setmana Internacional de difusió i sensibilització sobre  el compost). Hi ha organitzats més de 120 actes arreu del territori (tallers, jornades, demostracions, portes obertes, etc.). Podeu consultar-los a l’Agenda de l’Agència de Residus o en aquest mapa interactiu.

Deixeu el vostre comentari