Ens sumem al procés participatiu del Pacte Nacional per la Llengua el 24 de maig

Ens sumem al procés participatiu del Pacte Nacional per la Llengua el 24 de maig

Comença el procés participatiu del Pacte Nacional per la Llengua i des de Lluïsos de Gràcia ens hi sumem dimarts 24 organitzant una Sessió de debat sobre esport, lleure i món associatiu. L’objectiu és recollir i elaborar propostes concretes per incorpora-les al text del pacte Nacional amb l’objectiu d’augmentar l’ús del català en el món del lleure, l’àmbit esportiu i l’associacionisme.

Creiem que ens trobem en un moment clau per al futur de la llengua i pensem que des de Lluïsos tenim moltes aportacions a fer.

La sessió tindrà lloc dimarts 24 de maig de 18h a 9:30h i està dirigida per Roger Buch, politòleg, escriptor català i expert en món associatiu. La sessió és gratuïta i està oberta a tothom. Us hi podeu inscriure a lluisos@lluisosdegracia.cat.

Què és el Pacte Nacional per la Llengua?

El Pacte Nacional per la Llengua és un projecte de país, i defineix la voluntat d’aquest Govern de tractar els temes relacionats amb el català d’una manera frontal, dialogant i adaptada als temps actuals, incloent-hi els màxims agents polítics i socials possibles. La societat està evolucionant ràpidament, i tot i els assoliments innegables, hi ha nombrosos indicadors que mostren una tendència negativa en l’ús i coneixement de la llengua. La situació del català és complexa, i ara hem de pensar en el seu present i futur. Com a societat i com a país, hem de tenir la capacitat d’actualitzar i modernitzar les eines que l’han fet progressar fins ara. És en aquest context que treballem per l’assoliment del Pacte Nacional per la Llengua.

Deixeu el vostre comentari