La Coral El Virolet: caps de setmana de trobades i concerts!

La Coral El Virolet: caps de setmana de trobades i concerts!

La coral infantil El Virolet porta unes setmanes amb molta activitat, retrobaments amb altres corals i sobretot concerts.

Els mitjans i grans van participar el passat 15 de maig a la 55a Trobada General del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya que va tenir lloc a l’Auditori de Barcelona. “Vet-ho aquí”, amb música d’Albert Guinovart i text de David Pintó Codinasaltas, és una aclucada d’ull al món dels contes de sempre. Aquest nostre relat a la història d’una princesa que, disfressada per evitar que la puguin reconèixer, s’escapa de palau fugint del seu pare, un rei dèspota i egoista, per trobar-se a si mateixa. Buscant buscant, va a petar al taller del sastre de palau. D’ell aprendrà a estimar l’artesania, viurà diverses aventures i descobrirà què vol dir estimar. Una romàntica història d’amor on no tot és el que sembla. Una estona entretinguda amb el bon regust clàssic dels contes de tota la vida.

I aquest cap de setmana, el dia 22 de maig, els petits de la coral participaran al “Juguem cantat” juntament amb la coral infantil Les Coloraines de l’Orfeó Gracienc, la Coral Infantil Els Matiners, la Coral Sant Medir, Els petits Martinencs, L’Espurna, L’Esquitx, L’Esquellerinc i Voramar.

Podreu escoltar el concert “Daltabaix a la ciutat” escrit per la Laura Aubert i amb música de Josep Ollé el dia 22 a les 12:30h a l’Escola Sant Gregori de Sant Gervasi.

Deixeu el vostre comentari