Fem front a la pobresa menstrual amb la recollida de productes pel Rebost Solidari

Fem front a la pobresa menstrual amb la recollida de productes pel Rebost Solidari

Coincidint amb el Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones que se celebra el 28 de maig, ens sumem a la campanya de recollida de productes d’higiene menstrual impulsada des del Rebost Solidari de Gràcia. A Espanya una de cada 4 dones no es pot permetre escollir el producte d’higiene menstrual que vol per un tema econòmic. Actualment els productes com compreses i tampons tenen un IVA del 10% tot i ser productes de primera necessitat, i les copes menstruals tenen un impost del 21%, el mateix que es paga per un producte de luxe. La pobresa menstrual es fa evident quan dones i nenes no poden sortir de casa o anar a l’escola perquè no poden comprar aquests productes.

Del 23 de maig al 28 de maig podeu portar a Lluïsos de Gràcia diferents productes com ara tampons, compreses, salvasleeps, copes menstruals, calces menstruals, etc.

Consulteu també els altres punts de recollida.

Deixeu el vostre comentari