La Junta de Seccions ha començat a treballar un Protocol contra l’assetjament i l’abús sexual

La Junta de Seccions ha començat a treballar un Protocol contra l’assetjament i l’abús sexual

Dilluns 16 de maig va tenir lloc la darrera Junta de Seccions del curs amb una participació molt alta i gairebé totes les seccions. Els temes principals que es van tractar van tenir relació amb la Festa Major dels Lluïsos que ja s’acosta, el futur Protocol de Prevenció de l’Assetjament i d’Abús Sexual a l’entitat i es va fer un resum de les activitats que preparen les seccions per tancar el curs.

Sobre la Festa Major dels Lluïsos la Junta va manifestar la voluntat de fer-la el més participativa i oberta al barri possible, per aquest motiu la Festa no només es concentrarà en un dia sinó que recuperarà les activitats prèvies que durant una setmana tindran lloc a l’entitat. Algunes d’aquestes activitats seran els ja tradicionals concert de es coral i el dinar, a més de l’obra de teatre de Sotacabina i com a novetat hi haurà un Escape Room que es podrà fer durant tota la setmana, una mostra d’artesanies o una cursa d’orientació. Les 12h de Bàsquet tornen a la plaça i també hi haurà escacs en viu a la plaça. També es va mostrar als assistents la nova imatge amb la què s’està treballant i que es presentarà el dia 1 de juny.

El president de l’entitat Rafael Giménez, va explicar que estem treballant el nou protocol d’assetjament ja que som una entitat sensible i perquè degut al nostre volum de persones sòcies i no sòcies i al gran nombre d’activitats que duem a terme, no estem exemptes de patir casos d’abús o assetjament. Per aquest motiu es vol treballar i implementar el protocol durant aquests mesos per poder-lo tenir quan comenci el nou curs.

El Premi Vila de Gràcia a la millor iniciativa per a la sostenibilitat va ser un dels temes comentats durant la Junta de Seccions així com el repàs a les activitats que estan duent a terme les seccions de cara al final de curs. Ja estan en marxa els preparatius de sortides, excursions, campaments i concerts.

Seguirem informant d’aquests i altres temes al web i al butlletí de l’entitat!

Deixeu el vostre comentari