Mostra d’Artesania a la plaça del nord: busquem artesanes i artistes!

Mostra d’Artesania a la plaça del nord: busquem artesanes i artistes!

El diumenge 19 de juny farem una mostra d’artesania de 10h a 14.30h a la Plaça del Nord.
Aquesta estarà oberta a totes aquelles persones que tinguin un projecte artesanal i vulguin exposar i/o vendre el seu material. Si estàs interessada en montar la teva paradeta a Plaça del Nord el 19 de juny de 10:00h a 14:30h, només cal que omplis el següent formulari d’inscripció i ens posarem en contacte am tu!

FORMULARI: https://forms.gle/h397J4KAyHh8uP5C7

Amb aquesta mostra busquem donar visibilitat a petits projectes, i alhora fomentar el comerç local i de proximitat. A través d’una convocatòria oberta, les artesanes es podran inscriure i presentar-nos el projecte que volen exposar. No es farà una selecció dels projectes que es presentaran, però sí que en cas que hi hagi un número molt elevat de participació, es donarà prioritat d’exposició a les persones sòcies de Lluïsos de Gràcia. Per altra banda, és veterà la participació de projectes que puguin tenir un contingut masclista, racista, etc o qualsevol altre aspecte que contradigui els valors de l’entitat.

Des de Lluïsos proporcionarem a cada participant una taula i dues cadires perquè les artesanes puguin exposar els seus materials.

Deixeu el vostre comentari