La Coral Vent del Nord ha visitat el Pallars

La Coral Vent del Nord ha visitat el Pallars

La Coral Vent del Nord ha anat de viatge al Pallars i ens fa arribar aquesta bonica crònica. Si voleu seguir totes les novetats de la Coral podeu entrar al seu recent estrenat web: www.coralventdelnord.cat 

“Aquest any, la sortida de la Coral Vent del Nord ha estat al Pallars, dels dies 9 al 13 de juny. El viatge tenia com a principals objectius visitar i cantar en alguns monestirs romànics de la contrada. La primera sortida que vam fer va ser cap a Espot, Sant Maurici, el llac de Ratera i Amitges.

Ens va omplir de goig poder cantar “El cànon de la Pau” davant la immensitat de Els Encantats que feien de teló de fons a la nostra crida.

Les “grans” Esglésies romàniques de Sant Joan de Boí, Sant Climent i Santa Maria de Taüll eren el principal objectiu de l’endemà. Tot anant-hi vam passar pel Port de la Bonaigua i la Vall d’Aran. Vam visitar Artíes. Les esglésies les vam visitar totes amb una molt bona guia. A Santa Maria de Taüll hi vam fer un concert.

I l’endemà vam cantar a l’església del poble on fèiem estada: Ribera de Cardós. Així com a Santa Maria de Taüll ens havia impressionat la bellesa del marc incomparable de les seves parets, aquí ens va emocionar la compenetració que es va establir amb el públic.

Aquella mateixa tarda vam anar cap al poble de Seurí per visitar l’església romànica de Sant Víctor. La sorpresa que vam tenir a l’hora de contemplar els frescos pintats pel pintor Santi Moix va ser superlativa.

Abans de marxar i després de visitar-ne els safarejos, vam fer un concert per a tota la gent del poble que ens va fer costat tota l’estona.

I l’endemà, camí de retorn a casa, ens vam aturar al poble de Sanaüja, on vam visitar l’església i vam fer-hi un bon berenar.

 

1 Comentari
  • Nelson Raul Ramirez Peña 2022 jul. 22 / 00:35

    Felicitaciones A Xavier Folch. En los talleres de Tenerife. Norte.

Deixeu el vostre comentari