La Festa Major recupera els clàssics pregó, fideuà, concert de corals i teatre

La Festa Major recupera els clàssics pregó, fideuà, concert de corals i teatre

La Festa Major dels Lluïsos va tornar a reunir les seccions a la Plaça del Nord, sota el toldo i l’ombra dels arbres, després de dos anys. Diumenge dia 19 de juny es respiraven nervis i emoció entre els Truks encarregats de posar el toldo i el personal de la casa que des de bon matí formiguejaven per l’entitat per tenir-ho tot a punt. Va ser una feina d’equip però finalment es va aconseguir

 

La Mostra d’artesania va ser un èxit amb una desena d’expositors, entre ells Vallformosa, una nova aliança amb l’entitat que ens ha de permetre finançar la futura pista de Bàsquet. I durant el matí es va donar permís, de manera excepcional, per córrer per l’entitat i entrar a espais que normalment són d’accés restringit, com ara els vestuaris, els camerinos o els magatzems del soterrani. I es que des del Club d’Orientació de Catalunya, el Sergi Fernandez va organitzar diferents curses d’orientació. En total una trentena de persones van participar a les curses i podeu consultar les classificacions aquí.

 

 

L’Escape Room també va estar actiu durant el matí i es va decidir allargar-lo fins al 30 de juny, així que si encara no l’heu fet, podeu apuntar-vos aquí: INFORMACIÓ I RESERVA PER L’ESCAPE ROOM DELS LLUÏSOS

A les 13h l’Andrei va amenitzar el vermut amb una mica de música i es van acabar d’ultimar els detalls dels preparatius de les taules i cadires pel dinar, mentre de sota carpa on el Far del Nord cuinava la fideuà i l’arròs de verdures ja es sentia la bona olor del dinar.

A les 14:15h el Rafael Giménez, president de Lluïsos de Gràcia va donar pas al discurs de Festa Major dels Lluïsos, un moment molt esperat. El discurs va girar entorn als agraïments a totes les persones que fan possible que Lluïsos segueixi endavant cada dia, amb el voluntariat com a motor i amb l’educació en valors com a objectiu. També va parlar de les perspectives de futur entorn a la futura pista de bàsquet i les noves aliances i als reptes que ens queden per endavant per seguir sumant, obrint-nos al barri, innovant i sent referents. Després va tocar el torn a la pregonera oficial d’aquest 2022, la Laura Rafegas, presidenta de Bàsquet, la primera des de fa 76 anys de la secció. La secció de Bàsquet Lluïsos va haver d’interrompre l’any 2020 la celebració del seu setanta-cinquè aniversari, i enguany es va donar el protagonisme a la secció fent el discurs de Festa Major. Podeu llegir el discurs complet aquí.

El pregó va aixecar moltíssims aplaudiments i va donar pas a l’esperat dinar. De la fideuà i l’arròs no en va quedar ni mica, va ser tot un repte veure cuinar per a gairebé 100 persones al Carles del Far del Nord i al seu equip.

A les 18h es va haver de fer silenci a la plaça i va començar la darrera funció de “Quarts de deu” l’obra de Sotacabina que s’havia estrenat divendres a Lluïsos Teatre. I a les 18:30h al pati de la Salle començava el tradicional Concert de Festa Major de les corals de Lluïsos. Enguany el títol era “Va d’òpera” i comptava amb una col·laboració molt especial del tenor d’òpera, Jordi Vidal.

Va ser un dia llarg i rodó. Des de Lluïsos no podem estar més contentes de veure la plaça plena de gent i recuperar l’esplendor de la Festa Major. Visca els Lluïsos de Gràcia!!

1 Comentari
  • MÒNICA PÉREZ 2022 juny 22 / 17:08

    ENHORABONA PER L’ESCAPE ROOM!!!
    UNA GRAN PROPOSTA I UNA ORGANTIZACIÓ EXCEL·LENT!
    GRÀCIES ALS TRUKS PER L’OMBRA DEL DINAR!!!

Deixeu el vostre comentari