Vallformosa i Lluïsos sumem junts per la nova pista

Vallformosa i Lluïsos sumem junts per la nova pista

Les Caves Vallformosa i els Lluïsos de Gràcia ens hem unit per treballar en el finançament de la nova pista.  Fa un temps que des de l’entitat vam establir converses amb Vallformosa una empresa catalana amb més de cent anys d’història per unir esforços i iniciar plegades una col·laboració que ha de permetre en un futur no molt llunyà, construir una nova pista per l’entitat.

El tret de sortida de l’acord l’hem donat amb la Festa Major dels Lluïsos i les 12 hores de Bàsquet. Durant el dissabte i també a la Mostra d’Artesanies de diumenge 19 es va col·locar un estand de Vallformosa amb els productes de les caves. De les vendes realitzades, es destinarà una part dels beneficis per posar la primera pedra i poder fer realitat la nova pista.

Us seguirem donant detalls de l’acord a mesura que anem avançant tal com hem anat fent fins ara amb les novetats de la pista.

Deixeu el vostre comentari