Més escacs a la Plaça del Nord!

Més escacs a la Plaça del Nord!

Els taulers d’escacs van tornar a omplir la plaça del Nord en la segona jornada organitzada pel Taller d’Escacs de l’entitat, una proposta que volia sortir de les aules al carrer per ensenyar totes les opcions que aquest esport ofereix. Després de l’èxit de l’activitat duta a terme en motiu de les portes obertes dels tallers que es va fer al setembre s’ha volgut repetir l’experiència en motiu de la Festa Major dels Lluïsos.

Així doncs dissabte 18 de juny es van fer diferents propostes d’activitats: als escacs gegants i els taulers preparats per jugar lliurement s’hi van afegir un seguit de vuit partides simultànies a càrrec de la Joana Ros, una noia de Sant Boi que és l’actual campiona d’Espanya d’escacs ràpids. La Joana va permetre que a mida que anava guanyant les partides s’anessin afegint nous rivals fins que, passades més de dues hores, va arribar a jugar una trentena llarga de partides amb un balanç de tot victòries i dues taules.

Paral·lelament, es va organitzar un torneig de ràpides de 10 minuts en el sistema Masnou (qui guanya la partida continua jugant i qui perd passa a la cua tot esperant un nou torn) i amb les peces disposades segons la modalitat Fischerandom, que consisteix en sortejar la posició de les peces de la primera fila per evitar que algú amb més nivell de joc tingui avantatge de sortida. El guanyador va ser en Miquel Brassó, i el segon lloc va ser per al Mahfoud Serra, alumne del taller d’escacs de l’entitat.

Per a la canalla més petita hi havia també el tauler gegant que tant d’èxit va tenir el setembre i una taula amb papers, plantilles amb dibuixos i material per pintar.

L’activitat va servir per col·laborar amb el Rebost Solidari de Gràcia donant continuïtat a la recollida de material d’higiene femenina per part de la gent que va participar.

Segons els organitzadors vas ser “un matí rodó que de ben segur repetirem amb més novetats!”.

Si voleu més informació sobre el taller d’escacs podeu consultar el web: infants, joves i adults. Les inscripcions per a infants i joves ja estan obertes, per als adults cal esperar a l’1 de setembre.

1 Comentari
  • María José Aranguren 2022 juny 29 / 09:45

    Muchas gracias a Carles y Pau por gestionar el taller escacs con tanto nivel y, a la vez, tan pedagógico. Ambos derrochan conocimientos y entusiasmo. Os animo a participar en el taller. Yo, sin duda, repetiré el próximo curso.

Deixeu el vostre comentari